marți, 10 august 2010

Journalism Summer School 2010

Proiectul “Journalism Summer School 2010” se află la cea de-a doua ediţie a desfăşurării sale, debutul său având loc în 2007. Şcoala de vară se va desfăşura în perioada 25 august - 1 septembrie 2010 în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa. Este un proiect organizat de  Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) din Iaşi, iar participanţii direcţi în cadrul şcolii de vară vor fi studenţi de la Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea "Al. I. Cuza", Iaşi.

Timp de opt zile, studenţii participanţi vor lucra în echipe, iar la sfârşitul şcolii ei vor prezenta produsele jurnalistice obţinute în urma stagiilor de practică profesională efectuate pe litoral. Echipele mixte de studenti vor fi îndrumate de către jurnalişti cu nume importante din media românească.

În timpul acestor zile, studenţii vor participa la traininguri, seminarii, dezbateri, team building, conferinţe.Scopul acestui proiect este dezvoltarea cunoştiinţelor studenţilor în materie de jurnalism şi punerea acestora în practica. La sfârşitul celor opt zile de practică, toţi participanţii vor primi diplome şi premii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu